Loading...
Play.Mc-Ro.Ro
Click to copy IP
Loading...
discord.gg/playsquad
Click to join
Avatar
Bine ai venit pe Play.Mc-Ro.Ro!
Pentru a te alătura comunității noastre trebuie să te înregistrezi!
Internet Explorer: Internet Explorer is not supported. Please upgrade to a more modern browser.
whoiscox Donator
There are no wall posts here yet.
Registered:about 1 year ago
Last Seen:24 days ago
Profile Views:285
Vechime:2012
Minecraft:whoiscox
Tokens:125
Toate gradele:staff, supreme
No friends.
Latest Posts:

1. Nickname-ul tău: whoiscox.

2. Nickname-ul celui reclamat: patric_YT și JukaGame1.

3. Secțiunea pe care a abuzat: Survival.

4. Motivul pentru care îl reclami: Băieții testează și în același timp abuzează de comenzile de moderare.

5. Dovada(FullScreen): https://i.imgur.com/66DMggX.png și https://i.imgur.com/KC3HpVb.png

6. Comentarii adiționale: Făceți-vă treaba când și cum trebuie, băieți!Reclamație: patric_YT și JukaGame1 - Secțiunea Survival 6 months ago

Jignirea din partea ta adusă la adresa mea se regăsește în primul screenshot atașat de către tine, acțiune care ți-a adus un mute timp de 30 de minute pentru o jignire adresată conform regulamentului general al serverului, urmând să primești un avertisment pentru o glumă scrisă pe donor chat, din nou, sancțiunea și dovada sunt prezent în screenshot-urile tale.

Și referitor la atitudinea mea și felul în care vorbesc, nu este nicio problemă. Atâta timp cât nicio regulă nu este încălcată, nu deranjează pe nimeni. 
Ai posibilitatea de a mă ignora folosind comanda /ignore sau pur și simplu să treci cu vederea peste mesajele mele.

Unlucky, seară faină!Reclamatie Whoiscox (verdict) 6 months ago

N-am făcut nicio referință la chat-ul staff-ului, ci la faptul că trebuie să-ți spună jucătorii că trebuie să-l sancționezi pe X și Y, altfel n-o prea faci.
Cum se vede și aici: https://i.imgur.com/zCJCsUJ.png - nicio sancțiune oferită respectivilor ținând cont că ești și ai fost online. ( în cazul în care dorești să-mi spui că erai offline de fapt când cei doi scriau pe chat se poate verifica în log-uri exact ora, minutul și secunda la care au fost trimise mesajele și când ai tastat tu /hub )
Și ba da, chiar în mesaj ai spus tu că îți amintești cum eu ți-am atras atenția la faptul că ai făcut o glumă sau ai avut un comportament toxic și așteptai să fii sancționat de către NotDay.[FACTIONS] Reclamație - WhiteXY 8 months ago

Nu a stat nimeni să te provoace, să te instige sau să te vâneze așa cum spui tu în mesajul de mai sus.
În primul screenshot ți-am adresat o singură întrebare și tu mi-ai oferit același răspuns în mod repetitiv, nu te-am instigat eu cu nimic în dialogul respectiv, te victimizezi degeaba și încerci să arunca întreaga vină pe mine încercând să scapi nevinovat știind că vine foarte curând testul.
Nu m-am folosit de niciun crop sau să stau să aleg cinci mesaje din partea ta, pur și simplu respectivele am considerat că nu-și au rostul, aroganțe cu jucătorii pe chat-ul public, toxicitate ușor observabilă și recunoscută chiar de tine în mesajul de mai sus.
Văd că la tine totul se bazează pe câteva persoane din facțiunea ta, așa cum îi pui să încalce regulamentul pe chat pentru a îi putea sancționa și să te ajute la situația staff fiecare entry făcut de pe urma lor, la fel i-ai pus și acum să intre pe panel pentru a vota negativ la reclamația mea și pozitiv la răspunsul oferit de către tine, tristă situație.

Edit: și pe lângă tot ce am scris în reclamație și-n acest mesaj, crede-mă că nu te poți menține în continuare în staff din moment ce aștepți în majoritatea cazurilor să-ți spună cineva când și cât să dai mute.[FACTIONS] Reclamație - WhiteXY 8 months ago

1. Nickname-ul tău: whoiscox

2. Nickname-ul celui reclamat: WhiteXY

3. Secțiunea pe care a abuzat: Factions

4. Motivul pentru care îl reclami: Greșeli comise din regulamentul general, pentru un TRIAL este inacceptabil să comiți astfel de greșeli urmând ca mai apoi să sancționezi alți jucători pentru același lucru.

5. Dovada: https://i.imgur.com/YzHZaRu.png și https://i.imgur.com/wAZGXEF.png

6. Comentarii adiționale: Pe lângă greșelile de sus, are un comportament foarte toxic atât pe server cât și-n privat pe diferite servere de discord text channel și/sau voice channel, plus încercarea de a farma entryes pe propria facțiune în momentul în care nu sunt alte persoane din staff online.
Și aroganțele astea chiar nu-și au locul cu jucătorii serverului, reamintește-ți că ești staff și că trebuie să reprezinți serverul într-un mod bun, nicidecum unul negativ. O să atașez încă două screenshot-uri cu mesajele lui și cu jucătorii de pe server: https://i.imgur.com/Lpss8Nj.png și https://i.imgur.com/kZ8d1sV.png
Mă bucur că știi că eu ca donator nu am voie să te sancționez, însă pe server ne comunicai că dacă greșești un helper te poate sancționa în orice moment, bănuiesc că asta era mai important de știut. Și nu consider că am greșit cu ceva eu din moment ce ți-am oferit o sancțiune corectă cu dovada prezentată în această reclamație.
https://i.imgur.com/HiKyXF2.png[FACTIONS] Reclamație - WhiteXY 8 months ago
Începător
Posts: 8/20
Posts: 8/50
Posts: 8/100
Posts: 8/200