Se încarcă...
Play.Mc-Ro.Ro
Click to copy IP
Se încarcă...
discord.gg/playsquad
Click to join
Bine ai venit pe Play.Mc-Ro.Ro!
Pentru a te alătura comunității noastre trebuie să te înregistrezi!
Internet Explorer: Internet Explorer is not supported. Please upgrade to a more modern browser.
Acceptat Cerere unban georgespartu
Subiect blocat
georgespartu Membru
29 mesaje
18 subiecte
Badges: 1
Acum 2 ani

1) Nickname-ul tau:georgespartu

2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:Ruxedd

3) Motivul pentru care ai fost banat:trap

4) Screenshot cu mesajul care apare când încerci să intri (Obligatoriu cu F3 ON):

5) De ce crezi că ar trebui să primești unban?:pentru ca nu a fost trap , avea o cale de scapare , + ca avea sethome langa protectia mea cu 5-6 blocuri mai departe si venea si ma omora

6) Comentarii adiționale:-

Ultima editare: Acum 2 ani
Ruxedd Donator Membru
27 mesaje
0 subiecte
Nume : Adi
Badges: 0
Acum 2 ani

Salut! Eu nu văd să fie vreo cale de scăpare în filmare, plus că îi puneai blocks în față încercând să îl blochezi în colț. Legat de faza cu protecția, eu doar pe tine te-am văzut, nu știu ce să zic despre asta. 

Aici e link-ul filmării: https://streamable.com/5kc0iy

Operator

Admin Survival Clasic

Titan Global

discord: Ruxedd#6606

georgespartu Membru
29 mesaje
18 subiecte
Acum 2 ani

legat de scapare , era ca acolo nu era nici o protectie , putea sa construiasca cat vrea el , + ca acolo voiam eu sa mi fac casa si el si a dat sethome , ca sa ma terorizeze si sa ma omoare incontinuu pentru ca i am luat un set de armura 

georgespartu Membru
29 mesaje
18 subiecte
Acum 2 ani

si legat de autoclicker-ul baiatului acela , ai vazut ca avea 12 cps incontinuu , cand manca mar dadea click incontinuu , din ce stiu eu , auto clicker-ul esti banabil pe unele sectiuni sau pe toate ? 

georgespartu Membru
29 mesaje
18 subiecte
Acum 2 ani

se vede clar , ca el cand m a omorat , tot dadea click , si cand i am dat tp , a asteptat 4-5 secunde inainte sa dea in mine , probabil incercand sa si bage auto clicker-ul

x_CipriPlays_Ro Donator Donator Donator Donator Donator Donator Donator Membru
50 mesaje
7 subiecte
Acum 2 ani

Acceptat.