Se încarcă...
Play.Mc-Ro.Ro
Click to copy IP
Se încarcă...
discord.gg/playsquad
Click to join
Bine ai venit pe Play.Mc-Ro.Ro!
Pentru a te alătura comunității noastre trebuie să te înregistrezi!
Internet Explorer: Internet Explorer is not supported. Please upgrade to a more modern browser.
Acceptat Reclamație SamuraiX123
Subiect blocat
whoiscox Donator
33 mesaje
8 subiecte
Vechime: 2012
Badges: 1
Acum 2 ani

1. Nickname-ul tău: whoiscox.

2. Nickname-ul celui reclamat: SamuraiX123.

3. Secțiunea pe care a abuzat: Survival.

4. Motivul pentru care îl reclami: Nu cunoaște regulamentul, oferă sancțiuni aiurea și nu stăpânește comenzile de moderare.

5. Dovada(FullScreen): https://i.imgur.com/zIYCqbI.png și https://i.imgur.com/mmW8fJK.png

6. Comentarii adiționale: Regăsești pe playsquad o categorie destinată donatorilor unde găsești și-un channel cu regulamentul plus un channel care te ajută în privința sancțiunilor oferite împotriva jucătorilor, cum sancționezi, când și de ce. Din moment ce ai ales să oferi sancțiuni, automat ai obligația să fii la curent cu aceste informații pentru a-ți păstra în continuare gradul.

PS: Dacă nu știi să dai nici măcar unmute, renunță la ideea de a sancționa.

Ultima editare: Acum 2 ani
samuraixx123 Donator Donator Donator Donator Donator Donator Donator Membru
10 mesaje
3 subiecte
Badges: 0
Acum 2 ani

da ma scuzi am uitat sa pun numele lui in a 2 a poza varule si in prima am gresit eu m am corectat in 5 min tpp🤣

whoiscox Donator
33 mesaje
8 subiecte
Vechime: 2012
Acum 2 ani

Te-ai corectat în momentul în care ți-am atras atenția, nicidecum pentru că ai știut că ai comis o greșeală.

Cum ți-am zis și pe server, odată ce începi să oferi sancțiuni nu îți permiți să faci greșeli.

samuraixx123 Donator Donator Donator Donator Donator Donator Donator Membru
10 mesaje
3 subiecte
Badges: 0
Acum 2 ani

nu neaparat ca mi ai zis tu am observat eu singur eram si cu ninja pe voice cand am zis ca nu i s a pus numele dar mersi ca mi ai zis si tu 🤙

justg0d_ Membru
179 mesaje
2 subiecte
Nume : Antonio
Vârstă: 17
Vechime: 2016.
Ocupații: Football si in mare parte tot ce tine de calculatoare.
Acum 2 ani

Acceptat