Avand in vedere ca si eu is implicat ca eu am dat dovada, presupun ca am voie sa imi spun opinia in aceasta cerere de unban .
1. De cand FOV are legatura atunci cand tu te uiti intr-o alta directie si eu primesc damage de la tine
2. De cand FOV are legatura atunci cand tu efectiv intr-un fight cand suntem amandoi la distanta, Tu esti mereu ala de da hit primul, Ba chiar si cu golden head unde am si speed .
Mereu cand m-am batut cu tine eu niciodata nu aveam reach la tine, Imi dadeai de la nush cate blocuri, Si tot odata imi dadeai critical hit si nici macar nu sareai cand dadeai acel critical hit si e foarte amuzanta treaba faptul ca foarte multe persoane spuneau pe chat cum ca ai hack, lafel si prietenii cu care jucam spuneau ca ai hack ca stateam pe partajare si se vedea cum dai, Pe langa asta tu parca aveai deja reborn si level 50, ceea ce ma da pe spate faptul ca intr-un timp atat de scurt tu deja esti cel mai avansat de pe server si nici nu prea rupi joaca, Sunt foarte curios si de stats ce le ai tu pe server adica KDA .
Prin urmare ar trebui sa existe 2 consecinte asupra ta .
1. BANUL este pastrat pana cand se finalizeaza cele 14 zile
2. In caz de u/r team spune ca ar trebui ca meriti UNBAN, obligatoriu ar trebui ca sa fim toti pe o confa, Cu partajarea TA deschisa, in care sa iti fie verificat calculatorul in caz de ai tu ceva programe pe acolo, Verificarea sa fie completa, In care sa fiu si eu prezent in cazul in care poate adminul nu stie cum sa verifice total.
SI dupa ce se verifica total calculatorul, sa intri tu frumusel pe minecraft, ne arati si noua ce setari ai tu de pvp-ist ce esti si dupa sa intri pe thepit sa vedem daca joci tu lafel cum ai jucat si zilele astea 2 in care ai rupt thepit-ul in 2 .